Ελατήρια

Ελατήρια διαφόρων τύπων από ατσάλι υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ελεγμενα και πιστοποιημένα, προσφέρουν την καλύτερη βάση για το στρώμα.

  • 5 ZONES POCKET

    5 ZONES POCKET

    Ελατήρια pocket τα οποία διαθέτουν 5 ζώνες στήριξης χάρη στο μεταβαλλόμενο πάχος των ελατηρίων. Στηρίζει ιδανικά τα πιο βαριά σημεία του σώματος, όπως είναι οι γοφοί και οι ώμοι, προσφέροντας ανατομική στήριξη και αγκαλιάζοντας τέλεια το σώμα.

  • MICRO POCKET

    MICRO POCKET

    Ελατήριο pocket με μικρότερη διάμετρο δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετηθούν περισσότερα ελατήρια στο στρώμα. Προσφέρει πιο μαλακή αίσθηση και καλύτερη στήριξη δημιουργώντας ένα ανατομικό αποτέλεσμα.

  • POCKET

    POCKET

    Ατσάλινα ελατήρια ντυμένα το κάθενα ξεχωριστά σε υφασμάτινη θήκη. Το κάθε ελατήριο λειτουργεί ανεξάρτητα σύμφωνα με τις πιέσεις και το βάρος που δέχεται, αγκαλιάζοντας το σώμα και διατηρόντας το στην φυσική του στάση.

  • MINI BONNELL

    MINI BONNELL

    Κλασσικό ελατήριο bonnel σε μίνι εκδοχή. Διαθέτει μικρότερη διάμετρο δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετηθούν περισσότερα ελατήρια στο στρώμα. Προσδίδει καλύτερη στήριξη και αντοχή.

  • BONNEL

    BONNEL

    Κλασσικό ελατήριο κατασκευασμένο από ατσάλι για μεγάλη αντοχή και ελαστικότητα. Είναι σπειροειδές με μεταβαλλόμενη διάμετρο προσφέροντας σωστή στήριξη στην σπονδυλική στήλη και ορθοπεδικότητα.