Εταιρεία

Η “Στρωματοποιία Κρήτης’’ δραστηριοποιείται από το 1966 , με τον ιδρυτή Λαντζάκη Μάρκο να ξεκινά τον σχεδιασμό και την παραγωγή χειροποίητων στρωμάτων με τα οποιαδήποτε τεχνολογικά μέσα εκείνης της εποχής.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, δημιουργήθηκαν νέες εγκαταστάσεις παραγωγής με τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς έως και σήμερα, ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας.

     “Με σταθερές αξίες την ποιότητα και την ειλικρίνεια προσφέρουμε...                                                         ...στο καθένα ξεχωριστά το στρώμα που του ταιριάζει’’

Μεταφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε 3 γενιές , η εταιρεία CretaStrom συνεχίζει να κατασκευάζει στρώματα και προϊόντα ύπνου υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Διαθέτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, σταθερό και με πολυετή εμπειρία στο χώρο του στρώματος.

Σε συνδυασμό πάντα με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, δημιουργούμε με μεράκι και φροντίδα, προϊόντα ύπνου ειδικά σχεδιασμένα και προσιτά για τον ξενοδόχο, για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, για τον μικρό σας άγγελο!

 

PHOTO GALLERY